Nyjæger kursus


- Gisselfeld Kloster - Broksø Gods - Lørdag d. 07/11-2015 . Ledige pladser: 16

Tidspunkt

Nyjægerkurset gennemføres på 1 weekend dag fra kl 0900-1600

(afvigelser ifm. specialkurser vil fremgå af kursusbekræftelsen)

Pris Prisen er kr. 1.000,- for tidligere kursister ved jagtakademiet
Prisen er kr. 1.500,- for IKKE tidligere kursister ved jagtakademiet
Inkluderet

- Morgenkomplet, frokost sandwich, kaffe, the og andre forfriskninger

Ikke inkluderet

- Ammunition

Andre oplysninger

-

Ved færre end 10 tilmeldte deltagere, vil holdene først forsøgt sammenlagt, herefter eventuelt aflyst og indbetalinger givet retur.


Vores nyjæger kursus er lavet for at give nye jægere den bedste start på deres liv som jægere. Kurset er opbygget og bliver afviklet som en ganske almindelig fællesjagt. Forskellen på dette kursus og en købejagt er niveauet af information samt forventningsniveaet til deltagernes viden.
De enkelte dele af en jagtdag på en fællesjagt bliver gennemgået i praktik, fra morgenmaden til vildtparaden efter jagtdagens afslutning.

Alle kan deltage. Det gælder også deltagere som endnu ikke har jagttegn men gerne vil have et godt indblik i hvordan det forgår før de bliver jægere.

Det er hensigten at det bliver en fantastisk jagtdag med vildt på paraden, men fokus vil være på dagen og læreprocessen og ikke antallet af nedlagt vildt.

Kurset afholdes på vores kønne jagtområde under Broksø Gods, nær Teestrup i Haslev. Dvs. området hvor vi selv går på jagt og selv er ansvarlige for jagtpleje og vildt.

De kursus specifikke oplysninger så som tidspunkter, betalingsbetingelse, adresser, instruktører, kontakt information mm. fremgår af pdf filen der er linket til i bekræftelses e-mail, du modtager efter tilmelding.
Jagtakademiet | kontakt@jagtakademiet.dk |